Samenwerking AVRES

Post on 07 February 2018
Hits: 1113

SAMENWERKING Huis van de Waard met AVRES 

Avres werkt samen met Huizen van de Waard, en ik geef dit met veel plezier vorm. Ik ben Hans de Witte, sinds 2016 als werkcoach werkzaam bij Avres. Mijn 15 jaar ervaring in coaching, training en re-integratie zet ik dagelijks in bij mijn werk. Ik begeleid mensen met een bijstandsuitkering in hun ontwikkeling, zodat zij weer kunnen meedoen in de maatschappij. Omdat ik geloof in ontwikkelen, menselijk contact en maatwerk, pas ik goed bij Avres. 

Avres is het mensontwikkelbedrijf dat ondersteuning biedt naar werk aan mensen die vanwege een achterstand op de arbeidsmarkt in de Participatiewet vallen. Daarnaast biedt Avres financiële ondersteuning en schuldhulpverlening. Vanuit Avres werken we steeds meer vanuit lokale partnerschap. Er is partnerschap tussen inwoners, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen zijn we verantwoordelijk voor het welzijn van onze inwoners in ons leefgebied. 

Samen met de mensen van het bestuur van Huizen van de Waard voer ik gesprekken met mensen die een bijstandsuitkering hebben. Het doel is om mensen te helpen weer actief te worden. De samenwerking met Huizen van de Waard is goed, omdat we verder willen kijken dan alleen de uitkering of bijvoorbeeld schulddienstverlening; het gaat om het vergroten van zelfredzaamheid, het wegnemen van belemmeringen en deelnemen in de maatschappij. Huizen van de Waard biedt hier open, laagdrempelige mogelijkheden voor.